Billie er 11 år da hun bestemmer seg for å røyke. Det er den sommeren da hun forandres. Bestefaren dør, hun begynner å røyke, sklir bort fra bestevenninnen Nina, melder seg inn i Natur og Ungdom, gjør oppgjør... Det handler om å passe inn og å finne seg sjæl. Men alt er skrevet på en veldig humoristisk og enkel måte!

Det er en veldig kort og lettlest bok om det å være ung og vokse opp på 80-tallet. Mange oppvekstromaner synes jeg kan være lange og såre, men denne er stikk motsatt. Det er veldig godt skrevet, og hadde vært utmerket på lerretet. En glimrende bok for de som ønsker en kort roman som skal analyseres osv. Det er ikke en spenningsbok, men det er likevel interessant lesing.

Dette er første boka av tre om Billie og vennene hennes. Jeg skal definitivt lese de to neste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand