Akkurat det er mitt største problem for tiden. Da synet mitt, heldigvis, begynner å "jevne seg ut" i den forstand at har fått tilnærmelsesvis likt syn på begge øyne, kan jeg ha billigbriller liggende rundt omkring. Men fullgodt er det ikke m.h.t langvarig lesning. Har derfor bestemt meg for å teste ut en " progressiv" brille, og bli en konstant bebrillet leser som Rose-Marie. Det er strevsomt med briller av og på, og attpåtil en annen brille for TV titting. Uff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Billigbriller er en super oppfinnelse. Jeg har to par på jobben, et par i veska, og et uvisst antall spredd rundt i hus, hytte, bil... der jeg kan tenkes å få bruk for litt klarsyn!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne LiseNora FjelliReadninggirl30Anne-Stine Ruud HusevågAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11Demeter