Jeg begynte først å føre lister i 1999 så mine leste bøker før den tid er når jeg husker at jeg har lest den og den boka, vet jeg leste flere men husker ikke alle.

Prøver å komme over minst 120 bøker på et år, har lest 36 så langt i år og leste 139 i 2011. I tillegg leser jeg mye fanfiction på nettet og det er jo ikke med på listene. 1999 og 2000 hadde jeg en del på listene som jeg hadde printet ut, hadde ikke egen pc da, og det blir mye på et år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg begynte med listene pga div markedsundresøkelser hvor max leste bøker på et år var 20, og det hørtes veldig lite ut. Og første året med listene leste jeg 171 bøker, 4 av dem var tegneserier og en bok leste jeg 2 ganger det året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland Salte