Den nydeligste boka jeg har lest!

Flotte skildringer om sorgen etter et mistet barn, sorgen som aldri ble bearbeidet nok, skildringer om hvordan de finner tilbake til kjærligheten til hverandre, om hvordan de hjelper hverandre, og omsider får det livet de så lenge har lengtet etter.

Jeg gråt og lo om hverandre, for det var så mye glede, kjærlighet og flotte naturbeskrivelser. Selv om det var triste ting også, så var det mest gledestårer som kom når jeg gråt, boka er så nydelig!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med alt du skriver - denne var herlig! Vakkert om sorg, lengsel og kjærlighet. Nydelig og varm bok, til tross for de kalde skildringene :) Glad jeg plukket opp denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne ligger foran meg! Fant den på biblioteket på fredag og tenkte at denne tittelen har jeg hørt om, så jeg plukket den med meg. Gleder meg til å lese den nå, etter din varme omtale :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag