Jeg tror ikke det tåler en slik behandling da vil du isåfall trenge å forsikre lesebrettet. Om jeg skulle være uten bøker i 3 uker (mens det er på reperasjon) fordi jeg hadde mistet lesebrettet i gulvet ville jeg mest sannsynlig ha fått et nervøst sammenbrudd, pisket meg selv er drukket meg halvveis til døde.

Fungerer sikkert fint det der med lesebrett, men jeg syns dem blir upersonlige, jeg liker å slite bøkene mine individuelt. Jeg skjønner godt at du reagerer på slike monotone negativitetsimpulser, jeg ser jo også det at min motstand mot dette lesebrettet er ytterst irrasjonell og jeg tror våre eminente amerikanske innovatører er verdens beste. Har massevis av respekt for silicon valley og deres levende kreativitet, men for meg så dreier det seg om komfort å jeg er ikke komfortabel med dem. Tror forøvrig heller ikke mine forfedre ville satt pris på at jeg skulle byttet ut bøkene mine med abstrakte databytes eller andre luftslott.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg tror nok det er rett når noen sier de amerikanske lesebrettene er de beste - men hvis du er irrasjonell i din motstand, da er jeg det også... Deler gladelig flaske med deg hvis lesebrettene skulle finne på å overta hverdagen for oss (Gud forby!!)..

Boksamlingen min er definitivt ikke et luftslott, og slik vil jeg fortsette å ha det! Elsker gamle og slitte bøker og de blir stelt med kjærlig hånd hos meg...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kikkan HaugenHeidi BBRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina G