Oppdaget Miranda July gjennom den fine filmen ME AND YOU AND EVERYONE WE KNOW, gikk deretter til litteraturen hennes. Finner den samme vakre, rå og såre tonen både i filmen og i boken. Kan i tillegg anbefale hjemmesiden hennes: http://mirandajuly.com/

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det pussige er at da jeg leste denne boka begynte jeg med en gang å tenke på filmen "The Future" (fantastisk film) på grunn av dialogene, en slags hjelpeløshet i karakterene, pluss at novellen "Mon Plaisir" har en beslektet handling - uten at jeg visste at hun faktisk hadde laget den filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skriver så utrolig fint. Jeg satt igjen etterpå med følelsen av at noen nettopp hadde fortalt meg en veldig hemmelig hemmelighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne tok meg tid å komme i gang med, men når man først er i gang er den ordentlig god. Likte de ganske avsluttende novellene, så man kan ta den fram og lese deler hver for seg. Fine, sære karakterer som det var nevnt her. Må allikevel si at denne egentlig ikke har festa seg noe så voldsomt, vurderer om den fortjener en re-lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok som kommer til å stå lenge under "leser" kategorien hos meg. Den er så velskrevet, og med så mange lag at det vil ta lang tid å bli ferdig med den. Jeg liker hvordan hun tar de "svakes parti", slik hun også gjør i filmen (e) sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No one belongs here more than you er en fantastisk bok! Elsker alle de sære karakterene, som er utenfor samfunnet. For en dame!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland