Dickens - et mål jeg ennå ikke har nådd, står på lista. Må si det ser ut til at du har funnet deg to ytterpunkter hva gjelder lektyre denne helgen! :-) Kan de på noen som helst måte utfylle hverandre, he-he?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

De er faktisk ikke så langt ifra hverandre som man skulle tro, helt forskjellige tema selvfølgelig og tonen i bøkene er nok litt annerledes, men Dickens har noen dystre historier han og. KjellG startet samlesning av Dickens her inne, det er eneste grunnen til at jeg har begitt meg ut på Dickens :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du verden - nå blir jeg virkelig mer nysgjerrig på Dickens!! Ja, jeg følger litt med på trådene til KjellG. - Et flott initiativ som burde hatt mange flere deltagere...

Jeg sa i fjor at jeg ville være med på en Dickens jeg også, så da er det vel bare å skjerpe seg.

Skulle ønske, som flere her inne har påpekt, at det var mer blest rundt Dickens-året! Da jeg var i London før jul hadde de en fristende Dickens-"utstilling". Men hva skulle jeg der å gjøre, tenkte jeg. - Jeg som ikke har lest Dickens ennå (har trolig sett noe av Oliver Twist i en eller annen tv-versjon).

Hvilken Dickens er din favoritt hittil, og hvorfor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min personlige favoritt så langt er The Old Curiosity Shop, men jeg vet at det er flere som ikke likte den så veldig godt. Den var lettlest med bra driv og god historie. Liker også Dombey and Son så langt, nå har jeg bare lest 150 sider ennå så det kan jo endre seg. Oliver Twist er jo en historie som aldri blir helt feil, den er vel ikke så fryktelig lang heller. Det er mye å velge i så det er bare å hoppe i det :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen