Hei

Ny bruker her. Jeg skjønner ikke helt hvorfor det er så mange ulike versjoner av hver bok. Jeg skjønner at det skal være en representasjon av den fysiske utgaven av en bok. Men for å sammenligne bokhyller og anbefalinger gir ikke dette mening.

Er det en god grunn til at man ikke har slått sammen alle utgavene allerede?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Når det er fler utgaver av samme bok - slik at du kan klikke "se alle utgaver" - vil alle ligge inne med de samme opplysningene. Altså de samme anmeldelsene, samme terningkast, favoritter osv. så det er nok litt mindre rotete enn du later til å tro. Dette gjelde også selv om det er såpass forskjellige utgaver som bok, lydbok og hørespill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre er det mange bøker der du ikke får opp alle registrerte versjoner ved å klikke "se alle utgaver". Mange har etterlyst å kunne koble disse sammen, så jeg støtter Daniel!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spesielt de som vi legger til selv. De lever sitt eget liv, iallefall kommer de ikke opp når vi søker på tittelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, og det synest jeg er sørgelig. Kan tenke meg det gjelder ganske mange bøker.
Når jeg har registrert en bok selv kommer den heller ikke opp når jeg søker etter den her. Så jeg har kanskje lagt inn flere av samme utgave , bøker som ikke har ISBN.

Når jeg har en slik bok googler jeg den først, og kommer den opp og er registrert av noen andre her inne da henger jeg meg på den utgaven.
Der har sett at flere utgaver har blitt registrerert av bokelskere, men de blir ikke koblet sammen på bokelskere, så de vet ikke om hverandre, synd med tanke på sitater og kommentarer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme har jeg også erfart. Det er ikke bra at mange sitter på samme utgave pga. dette. Det er bare tilfeller at jeg kommer over andre med samme "utgave". Det er ikke alltid at de kommer opp når man googler heller. Noe må gjøres!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det er spesielt dumt med tanke på muligheten til å gi gode anbefalinger basert på hva jeg og andre har lest tidligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg aner ikke hvorfor men tror det kanskje har noe med ISBN-nummeret og gjøre. Alle bøker har jo nye ISBN-nummer for hver utgave (innbundet, pocket, forskjellige språk etc). Så om alle ISBN får hver sin utgave her, så blir det litt mer og velge i. Man burde selv være flink til å velge riktig versjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det er blitt nevnt tidligere. Synes at de forskjellige utgavene av samme bok, kunne blitt hektet sammen på et vis. Slik det er blitt gjort, med henvisning til flere utgaver.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H