Ja, jeg har full forståelse for at de ikke vil gå inn i dette. Så jeg har ikke "gitt dem opp" i den forstand at jeg syns de burde gjøre det, men jeg har litt gitt opp troen på at det blir noe stor slager med norske e-bøker når formatet ikke er tilpasset lesebrett som f.eks kindle, og fordi utvalget fremdeles er såpass dårlig som det er. Kanskje tar dette av etterhvert, men de fleste jeg kjenner som leser norske bøker leser fremdeles på papir... Vi får se hva som skjer i fremtiden :) Jeg valgte Kindle fordi utvalget på bøker er enormt, i motsetning til de norske alternativene. Og sånn vil det nok fortsette å være frem til utvalget blir bedre, dessverre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Bra dette blir belyst fra Caroline Heitmann, og her setter du fingeren på nettopp hvorfor jeg fortsatt ikke har lesebrett, men leser helst på papir... Engelske bøker kjøper jeg billigst mulig fra England, 10 kr stykket og sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utvalget i Bokskya et 2060 :-) i dag. I tillegg kommer noen hundre utgitt andre steder.. Ved utgangen av året forventes det at det vil være 6.000 e- bøker. Og 10.000 året etter. Kanskje går det fortere - plutselig skjer det noe som gjør at forlagene får opp farten. Det kommer , men det tar litt tid!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et lite salgstips: på Libris.no finner du egne sider med alle e-bøkene som lett kan overføres til Kindle. Gå på e-boksiden og se på e-bøker for Kindle øverst :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får håpe på det :) Selve konseptet er jo genialt, og jeg elsker Kindle'en min! Om de norske filene bare hadde vært å få tak i i mobi-format hadde jeg absolutt kjøpt. Jeg vet at man kan konvertere fra epub til mobi, men dette gjelder vel bare de som ikke har DRM... Og når det ikke står opplyst om den har DRM eller ikke, tar ikke jeg sjansen på å kjøpe for så å kanskje ikke kunne lese den. Er det DRM på de aller fleste norske ebøker eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et lite salgstips: på Libris.no finner du egne sider med alle e-bøkene som lett kan overføres til Kindle. Gå på e-boksiden og se på e-bøker for Kindle øverst :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Maud Jeanette Nygren WollHeidi BBGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GGro-Anita RoenGunillaHeidiCamilla