Les den! Dette er en nydelig, men gripende bok. Utrolig ærlig om et veldig sårt tema. Tårene trillet når jeg leste denne. Det er utrolig fasinerende hvordan disse to menneskene klarte å fokusere på positive ting å leve livet sitt selv gjennom en slik tøff periode.

Jeg sitter igjen med et mer positivt syn på livet og mennesker etter å ha lest denne og sier takk for at det finnes mennesker som gir av seg selv på denne måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig! Det er en veldig rørende og inspirerende bok om hvordan leve videre når alt egentlig bare går imot en, om hvordan det er å stå ansikt til ansikt med en forferdelig sykdom, men kanskje aller mest om å elske og om å leve i nuet. Nydelig er den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen