Det er lett å lage en som er for vanskelig,men problemet er å lage en som er sånn passe vrien uten at alle gir opp.. Denne Engelske forfatteren ble født i 1889 og døde i 1965. Det påstås at han skrev 40 mill.ord., nok til ca 800 bøker. Han brukte mange pseudonymer.I en serie er det med en figur som kalles "Mandy".. Maskeserien er han også innom.
Hva er hans riktige navn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Edwy Searles Brooks :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Riktig du også, men Ava var vel først..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edwy Searles Brooks, - tror jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt riktig,ser ut til at du var først..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ikke han nei, Det påstås at han skrev 40 mill.ord. Med ca 50000 ord pr bok blir det rundt 800 bøker. Veldig mye av dette ble publisert i England. Tenker at Oddmund vet noe om dette. Må gå nå, kommer innom senere..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand