En lekker hardpermutgave med tegneserier. Har til og med en innebygd bokmerkesnor, det ser man ikke så ofte i tegneseriesamlinger. Veldig artig å lese om noen av mine barndomshelter igjen. Bare synd at Optimus kun var med på en side. I følge forodet er tegneseriene ikke satt i hverken kronologisk eller publiserings-rekkefølge, men i anbefalt leserekkefølge. Kvaliteten på tegningene syntes jeg ver særdeles bra med skarpe og fine farger. Den første historien, Megatron Origin, syntes jeg ble litt rotete. Veldig mange transformers på en gang og mange av dem ganske like så jeg måtte konsentrere meg for å følge med på hvem som gjorde hva hele tiden. Megatron var også veldig ulik seg til å begynne med. Tok litt tid før jeg skjønte hvem han var. Så fulgte en del kortere enkelthistorier fokusert på enkelte autobots eller decepticons. Spennende historier som også ga en del bakgrunnshistorikk som er verdt å ha med seg. Til slutt kom Infiltration, hvor begynnelsen på deres eventyr på jorden starter (ganske annerledes enn i filmene). Denne likte jeg aller best, full av moro og action. Tror nok jeg må skaffe meg neste bok i serien også. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

kult. er dette "nye" egneserier eller er det de gamle?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nye. Dreamweave (de som lagde de originale tegneseriene) gikk konkurs i 2005. Da kjøpte IDW opp rettighetene fra Hasbro og startet på nytt. Blir litt som Ultimate Marvel, de samme karakterene, men med en litt annerledes og mer moderne historie. Et kjapt googlesøk avslørte at det foreløpig foreligger ca 145 nr. av den nye serien (fordelt på mange miniserier). Blir noen hardpermbøker av det :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander