Dette er min første Murakami og jeg startet på denne med ett åpent sinn og en sunn smule skepsis. Jeg likte måten boka er skrevet på og når jeg var ferdig var jeg egentlig fornøyd, men etter en stund kom jeg til å tenke på denne voldsmannen. Føler at boka ikke er helt ferdig, men det er kanskje stilen til Murakami?

Kommer nok til å prøve flere bøker om jeg snubler over de.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, tror nok man trygt kan si at det er stilen til Murakami. Jeg er egentlig en som nærmest krever handling i skjønnlitteratur, men Murakami kan godt få lov å drodle i vei uten at jeg bekymrer meg særlig for plott og framdrift. Merkelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner hva du mener. Det er ikke så viktig å forstå alt, det er bare en glede å få lov til å være med på reisen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du syns denne var Ok burde du helt klart sjekke ut de mest populære. :) Og ja, det er litt Murakami-stil å la trådene henge litt løst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar :-) Har fått med meg at dette er en av de svakere bøkene hans så da er det greit å ha startet med denne. Skjønner at jeg har flere gode Murakami-opplevelser foran meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina