Har ikke sett filmene heller jeg :-) Har en tendens til å skygge unna bøker det er veldig mye snakk om, men nå er vel det verste over. Har en del bøker jeg må lese før jeg begir meg ut i Potter-verdenen men det er ikke helt umulig at jeg prøver meg etterhvert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei, det blir ofte sånn, altfor mange bøker som skal leses:) Det verste er vel over nå ja, nå som alle bøkene er ferdig lest og alle filmene er ferdig sett. Jeg har vokst opp med Harry og synes det er litt trist jeg da.. Men du kan jo ha dem i bakhodet:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit RNina