Noen som kan anbefale et par bra engelske skremmende bøker? Tenker på bøker som kan minne om Johan Theorin sine bøker, ikke vampyrer ol. Takk, takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du vil ha skremmende bøker uten vampyrer vil jeg anbefale Mo Hayder. Hun er skummel!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edward St Aubyn skal være et unikum av en forfatter. Jeg har ikke lest noe av han ennå men Time magazine har nylig utnevnt han til en mester i språkføring så han står på min liste. Ellers vil jeg anbefale Ernest Hemingway han er forøvrig nobelprisvinner og forteller ypperlig gode historier på en svært enkel og lettfattelig måte. ST Aubyn er nok ikke så skremmende men Hemingway kan være det til tider selv om det nok ikke er det han er mest kjent for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle