En flott bok.Vakker historie,men litt trist. Men koste meg når jeg leste den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kjempe bra. En av de bedre bøkene jeg har lest på en stund. Bra skrevet, veldig intr og litt trist. Anbefales på det sterkeste! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så ulikt bøker kan treffe. For meg var denne beint fram kjedeleg, dårleg og enkelt språk. Slik vanleg oppgulp som dukkar opp som "favorittar". Les heller "Balansekunst", den er faktisk verd å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke mange bøker som kan måle seg mot Balansekunst. Den er kunst i fullstendig balanse. Men andre bøker kan jo være bra for det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Både enig og uenig med deg. Syns ikke den var kjedelig, men når jeg tenker tilbake på f.eks. beskrivelsen av slummen i Calcutta som var i Shantaram, så falt denne igjennom. Syntes språket var dårlig, enig med deg, måten å skrive på var noe oppstyltet. Samtidig grep historien meg og jeg likte sammenligningene mellom Kavita og Somer, mellom livet i Amerika og livet i india. Jeg syns boka tok seg veldig opp på slutten og gir den nok en femmer tross en del minus.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der forregnet jeg meg. Har lagt inn en bestilling på biblioteket, men det er ikke kommet enda. I stedet skal jeg nå lese Naken i Hijab.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem har sktevet den? Høres interessant ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Naken i hijab (Gunn Marit Nisja).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er godt å høre så har jeg for store forhåpninger når jeg tar fatt på boken. Den ligger klar etter at jeg er ferdig med boken jeg nå leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FriskusenHarald KFrank Rosendahl SlettebakkenTanteMamieHallgrim BarlaupAlice NordliRolf IngemundsenNinaAud- HelenTine SundalKirsten LundPiippokattaReneteCathrine PedersenIngunn SChristofer GabrielsenHanne Kvernmo RyeAkima MontgomeryAnn ChristinBerit RVannflaskeSissel ElisabethHeidiMonica CarlsenBeathe SolberglittymseRobinLeseberta_23Grete AastorpTheaMarie HolterEileen BørresenIdaSilje OlsenOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnette