Ava er en av de få som har holdt liv i denne tråden - og jeg blir litt opprørt når du kommer med dårlig skjult "kritikk."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er mulig at jeg er naiv, men jeg kan ikke se noen kritikk her, gretemor. Jeg oppfattet kommentaren til Ellen som hyggelig - og med en snev av selvironi. Det er fint at du vil "trekke våpen" for meg, men kanskje man kan vente til det er nødvendig. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hæ???

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg hører hva du sier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du fikk et litt ufint svar, men det blir fort sånn når man blir så overrasket. Som du ser i mitt svar til Ava så var det på ingen måte ment som kritikk! Jeg lo av meg selv som misforsto, og så innrømmet jeg at jeg antakelig ikke hadde lest en bok jeg i grunnen trodde jeg hadde lest, - litt hyggelig "småprat" som skal bli tolket som skjult kritikk! Ubegripelig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre