Takk for anbefalinger! Har en tendens til å styre unna bestselgere etter leseropplevelser som ikke har vært av de spesielt tilfredsstillende, og brent barn skyr jo som kjent ilden. Dessuten har jeg en trang til å finne egne favoritter uavhengig av lister (misforstå meg rett, jeg har ikke noe problem med at folk leser populære bøker). Litt kresen må man nesten være når det er så mange bøker der ute!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig i at man skal være positivt kresen, det er veldig fort gjort å sitte med bøker man ikke føler noe for. Det har skjedd meg en del ganger, så etterhvert prøver jeg å gjøre en litt grundig research før jeg begynner på noe nytt. "Bokelskere.no" er et nyttig hjelpemiddel i så måte. Et av flere! Du er jo så ung at du sikkert vil trenge noen år på å "finne deg selv!" Man bør være åpen for nye impulser, det alltid mulig å lære noe nytt, eller kanskje utvide ens personlige smak!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL