Nå ble jeg nysgjerrig, Kirsten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

  • Kunst, fra antikken til vår tid av Robert Cumming

  • Smak av sommer av Nigella Lawson

  • Å tegne er å se, hvordan du lærer å tegne ved å bruke høyre hjernehalvdel av Betty Edwards

  • Fri fra avhengighet av Espen Andresen

  • Verktøy og teknikker, håndverktøy - elverktøy - råd, tips, ideer av Svein Arne Strømsodd

  • Norsk mat med Andreas Viestad av Andreas Viestad

  • Stor kokebok for større og mindre husholdninger av Henriette Schønberg Erken (Nok 140,-) Dette var utsolgt hos den nettbokhandelen jeg hadde forhåndsbestilt hos, men fant 1 eks hos min lokale bokhandel

I tillegg har jeg bestilt på antikvariat til lav pris:
- Syltning. Grønnsakers opbevaring. Vegetar-retter av HENRIETTE SCHØNBERG ERKEN
- Sylting uten sukker eller med lite sukker av HENRIETTE SCHØNBERG ERKEN

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her kommer det jo tydelig fram hva jeg mente i innlegget mitt, nemlig et mangfold av sjangere. Bøkene av Henriette - Schønberg Erken skulle jeg gjerne ha hatt. Klassikere på matfronten. Mange spennende bøker her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Din lokale bokhandel vil kanskje ha eks. Stor kokebok for større og mindre husholdninger av Henriette Schønberg Erken som på Mammutsalget kostet 179. Nå er salget over og prisene reduseres. Har ikke angret, dette fra en som har orten kokebøker hehe. Har fått terningkast seks av meg. Det jeg er mest spent på er boken om verktøy. Liker å være selvstendig, har eget hus på landet. Min far har lært meg litt av hvert, men det med verktøy var hans greie. Nå må jeg finne ut av det selv. (Min far en liten Petter Smart i tillegg til at han var høyt utdannet).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du store!! Jeg er rett og slett imponert, Kirsten. Tror du er en "tusenkunstner".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe egentlig ikke bare nysgjerrig! (Noe jeg ikke har nevnt er at jeg gikk på Husmorskole i Kvinesdal da jeg var yngre. Den var en slags forskole til Stabæk & sykepleien. Hver uke var timeplanen annerledes pga. de mange fag vi hadde. Kjøkkenet var det i A & B - A hovedkjøkken for hele skolen, B eksperimentell, slakt. Vi hadde veving m.m., bakekjøkken, vasketeori/praksis, noe som het uteparti hvor vi var i praksis på sykehus og sykehjem, hentet/satte grønnsaker, blomsterdekor m.m., bråtebrann om våren)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MJulie StensethReadninggirl30Kjell F TislevollTherese HolmMads Leonard HolvikJosteinKirsten LundPiippokattaIreneleserTanteMamieGunillaTone Maria JonassenCathrine BoreLisbeth Marie UvaagCathrine PedersenHarald KBjørg  FrøysaaJan Arne NygaardHeidi LSunniva83Akima MontgomeryHanne MidtsundEivind  VaksvikJørgen NKaramasov11Frode Øglænd  MalminNinaalpakkaBeathe SolbergFrode TangenAvakntschjrldTrude JensenFriskusenStig TAnne Berit GrønbechDagfinn JakobsenDinaAnn Ekerhovd