Herlig og fornøyelig, og fantastisk bra lest av Torbjørn Harr! En stor lytteropplevelse, med mange latterkuler underveis.

Humoristisk og underfundig roman om drømmer, livet på bygda, modernisering og fornyelse, gammel kjærlighet, biler, og Norges siste mobilstasjon. Her var bilen i sentrum, ikke pølsesalg, men flere hundre typer filtre!

Jeg har ingen interesse av bil, motor eller andre tekniske spesifikasjoner, men dette var bare en suveren bok å høre på!

Selv om slutten var trist, så anbefales den på det sterkeste til alle som ønsker en god lytteropplevelse, mange artige stunder, nostalgi, og rett og slett en trivelig stund!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har lest den med samme glede som du, Geir har hørt den. Har heller ikke mye greie på biler, men ble fullstendig engasjert i filtertyper og kunne dele hovedpersonens fortvilelse når feil type ratt-gear var montert i forhold til årsmodell, eller lignende. Mytting vekker en følelse i deg du ikke visste at du hadde. Kjærligheten til motorer, 13 mm nøkler og modelnyanser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag