Pragma er en interessant bok å lese. Forfatteren prøver på å delvis latterligjøre, og delvis avkle både språket og de handlingene endel konsulenter i næringslivet opererer med. Dette lykkes han i perioder godt med, selv om det skinner igjennom hvor flink og intelektuell forfatteren ønsker å fremstå. Dog må jeg si at det finnes bedre bøker om dette enn denne, f.eks Skandinavisk misantropi serien.

Boka handler om en konspetkonsulent som minner om en blanding av Ingebrigt Steen Jensen og Thomas Seltzer på speed, og dennes undergang.

Det er noen gode histoier som brukes til å underbygge handlingen, og forfatteren skriver tidvis bra etter min mening. At boka blir litt konstruert er ikke nødvendigvis negativt.

Alt i alt er ikke dette så verst, og boka vokste underveis. Forfatteren har tenkt endel spennende tanker underveis, og det gjør dette til en bok som flere burde lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJTove