Ja, jeg synes Summen av dagene var en intens og vakker roman, den skiller seg ut blant andre mer "moderne" selverkjennende, avslørende romaner, ikke så "grotesk" avslørende kanskje, men menneskelig og gripende...så slik er den en god roman, men jeg er litt nølende med å sette den på øverste hylle når det gjelder litterære kvaliteter...på det jevne...på det jevne, og god lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for tilbakemelding og for anbefaling alle tre. Jeg har ikke lest boka enda, men nå har jeg den i alle fall innen rekkevidde (mamma mente jeg burde lese den, og har overlatt sin kopi til meg :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TKirsten LundChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine Louise