liker syk kjærlighet -trilogien kjempegodt. den er hudlaust ærlig, samtidig som Hans Jæger klarte å lage ut spark til dem han mente fortjente et spark eller to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg leste triologien da jeg var student, tidlig 80-tall. Husker ennå hvor fasinert jeg var av Han Jægers vilje til oppriktighet, selv om de negative sidene ved seg selv. Og de følelsene han klarte å fomidle gjennom bøkene. På sett og vis sin tids Knausgard. Leste i samme slangen Oda! av Kjetil Bjørnsatd, og Fra Kristianiabihemen. Anbefaler alle unge/studenter å lese disse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

har også tenkt på knausgård, men foretrekker nok jæger! har også lest Fra Kristianiabohemen, som jo var "startskuddet" for Jægers forfatterliv og turer i fegsel. Ja, han skriver både bunn ærlig, men også med politisk snert, syns jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg ikke lest noe av Hans Jæger, men har lest biografien om ham av Ketil Bjørnstad. Den vil jeg anbefale! Hva synes du om bøkene hans?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har faktisk ikke lest ketil bjørnstads jæger-biografi, men jeg leste Oda! av bjørnstad og var vilt begeistra helt til jeg leste syk-kjærlighet-trilogien, og oppdaga at svært mye av Oda! er henta direkte fra hans jægers bøker. har lest en del andre bohem/jæger-biografier, og syns det er interessant. så kan godt hende jeg låner bjørnstads biografi også. men vart litt skeptisk til ham etter Oda!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes den var veldig interessant på flere nivåer. Samtiden, politikk, kjente personer som jeg har hørt om i periferien, personen selv, bohemen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja,dette er en svært spennende tid i norge. de store forfatterne, malerne, tankene, polfarerne. veldig mye skjedde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Følte jeg kom nærmere inn på deres liv ved å lese biografien om Hans Jæger + biografien om Ragna Nielsen. Fordi deres ståsted var ulike.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, har følt det samme ved å lese bøkene av hans jæger. så anbefaler dem også, i tillegg til biografien du har lest. ganske store følelser i sving på den tida også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete Gjessing