Bra avslutning på en spennende trilogy. Mye action og diplomati. Det er en god del "Hurra for Amerika-følelser" i boken, selv om det handler om et opprør mot en korrupt og amerikansk regjering, men ikke mer enn at man tåler det. Forfatteren bruker et enkelt og lettfattelig språk, og han klarer å holde spenningsnivået oppe selv mellom slagene så boken blir aldrig kjedelig. Kan også sterkt anbefale Lost Fleet serien av samme forfatter. Har bestilt JAG in Space serien hans nå, og gleder meg til å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg liker "pseudonymforfattere", altså forfattere som av en eller annen grunn velger å ikke skrive under sitt eget navn.

John G. Hemry er i særstilling i så måte. Både Stark's War- og Paul Sinclair-serien ble skrevet under forfatterens EGENTLIGE NAVN.

Så laget han Lost Fleet-serien under navnet Jack Campbell, en serie som ble en suksess. Og plutselig må de "gamle" seriene gis ut på nytt som "Jack Campbell skriver"...

Men jeg er enig med Anders. "Hurra for Amerika" er gjennomgående i alt Hemry/Campbell skriver. Plottet er ikke spesielt dypt, figurene er ikke veldig tredimensjonale, men historiene er greie nok.

Personlig synes jeg Stark-serien er den beste, fulgt av Lost in Space, mens Paul Sinclair (Nå under tittelen JAG in Space) kommer på en dårlig 3. plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera