Tusen takk for ditt trøstende ord, søte deg:-) I dette tilfellet viste det seg at boken tilhører sønnen - og jeg mistenker at han også har noe på samvittigheten... (i hvert fall savner jeg bøker jeg vet han har lest....)

Ja, så var det Irving da.... jeg er i en helt annen verden for tiden og dermed lite kompetent til å uttale meg i dette skjellsettende spørsmålet:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

HELT enig med Ingri: din sønn har sikkert beriket seg fra opphavets hyller (minnes jeg ikke at du mistenkte ham for en tid siden, da du lette forgjeves etter en annen bok? Mulig jeg tar feil, men....), og dessuten så er det utbredt oppfatning blant utflyttede barn i alle aldre at foreldrehjemmet er å betrakte som et fjernlager. Ergo har din sønn i praksis Irving-boken på fjernlager hos deg.

Ser du hvor lett det er å fraskrive seg alt ansvar og alle synder? Bare kom, hvis det er noe annet jeg kan bistå deg med å parkere skyldfølelsen for! :-D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når det er en så nær slektning så teller det ikke, og jeg er HELT sikker på at han har "knabbet" med seg noe fra foreldrehjemmet. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland Salte