[ Slettet av bruker ]

Viser 20 svar.

Eg saknar ein skikkelig begrunnelse for at du syns boka var så dårlig. Du seier at du ikkje trudde at så begavede forfattere skriver sånt møl. Høyres ut som du kjenner han, eller iallefall kjenner til forfatterskapet hans. Vil det seie at du har lest noko av han på forhånd?

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du veit, det er mogleg å få god karakter på ein analyse sjølv om boka ikkje falt i smak. Om du skreiv at du hata, hata, hata boka på analysa, kan eg fatte den dårlege karakteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Orsak, men då skjønner eg ikkje kva karakteren på analysa di har med oppfattinga av boka di å gjere. Var berre det. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja vel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en gang ser vi at boksmaken er sterkt varierende, og det er både inspirerende og morsomt. Selv likte jeg boken godt. Jeg måtte titte på boksamlingen din og ser bl.a at du har registrert "potensgiverne" som favoritt. For meg er det ubegripelig. Men sånn er det. Vi leser og opplever forskjellig og det gjør denne boksiden så interessant.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Heldigvis har man forskjellig smak. Når jeg går og ser i andres hyller er det alltid en spennende opplevelse. Kanskje finner jeg noe jeg vil gå videre med eller kanskje ikke. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men jeg vil gjerne få tilføye at jeg storkoste meg med "Potensgiverne" og humret og lo. Jeg tror også at jeg har omtalt boken i positive vendinger i en el annen tråd om boken. Det var ikke min mening å være uforskammet eller dømmende, absolutt ikke. Du er ihvertfall ikke nådig i din uttalelse om "Drageløperen" som mange elsker. Så i såfall er vi vel "skuls"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka sto i bokhylla i Mount Toberead og impulskontrollen sviktet da også filmen kom i hus. Jeg så altså filmen før gjennomlesning av boka, noe som resulterte i at boken fortsatt står ulest.. For meg handlet det om at jeg ble så fryktelig moralsk forarget da jeg så filmen. Tror muligens jeg kommer til å lese boken før eller siden utav nysgjerrighet på hva det er som gjør at så mange liker den så godt. Leste nylig "Tusen strålende soler" og syntes den var helt ok, mener til og med jeg felte noen tårer i løpet av den tiden den holdt meg med selskap..

Kjenner jeg er spent på hva tråstaterter svarer til de to første som kommenterte denne tråden! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du store - det var litt av en karakteristikk av en bok som over 1000 bokelskere her inne har gitt gjennomsnittlig terningkast på litt over 5. Jeg kan bare undre meg over hva som gjør at du synes denne boken er så elendig dårlig, for det har du faktisk ikke sagt noe om. Selv hører jeg blant de mange som syntes dette var en flott leseropplevelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg likte denne boken godt, filmen også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva er det som får deg til å mene at Hosseini er en god forfatter?

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas