Jeg tar det av mens jeg leser boken, men når jeg er ferdig og skal sette den i bokhylla igjen så tar jeg det på igjen. JEg har vurdert å ta av smussomslaget på alle bøkene, jeg tror det kunne blitt fint i bokhylla, men også kjedelig. Derfor har jeg det fortsatt på. Mange fine farger og illustrasjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For mange år siden gikk jeg igjennom en del av mine bokhyller og "ryddet", tok av alle omslagene og kastet de. I ettertid har jeg faktisk angret, det så penere ut i hyllene, det må jeg innrømme, men jeg mistet en god del informasjon med kasting av omslag. (Om boken, om forfatter, andre av forfatterens bøker, og en del årstall etc.) Vel, det meste finner jeg jo på nett, men det var greit å ha det der til en rask titt om nødvendig..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har den samme tilnærminge som du, bokomslag av mens jeg leser og på i hylla. Men jeg hadde likt idden om bøker hadde hatt en innbrettet perm slik en del pocketbøker har. De liker jeg å bruke til bokmerke..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ester SHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy Englund