Jeg fascineres av, og er aldri så lite misunnelig, hvordan den unge Arja Saijonmaa turde hoppe ut i det ukjente. "En ung naken kvinne" formidler en spennende og likevel sår historie om hennes møte og samarbeid med Mikis Theodorakis - gjennom store deler av livet. Vi får tilbakeblikk til 70-tallet, og turnélivet. Ikke minst setter hun ord på frustrasjonen rundt kjærligheten til M.K. "Men jeg, vi, har bare én kjærlighet, og det er musikken", sier Theodorakis til henne, i en alder av 80+.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne ble en skuffelse for meg. Jeg er stor fan av både Arja og Mikis, men syntes boka var dårlig skrevet. Hun er definitivt ingen forfatter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne Jensen