En vitenskapsmann konstruerer en "menneskemaskin" som er svært naturtro. En kvinne får i oppgave å trene ham opp slik at han kan passere som ekte menneske uten å vekke mistanke. I løpet av denne treningsprosessen forelsker lærer og elev seg i hverandre.

I hvilken bok finner vi denne historien, og hvem har skrevet den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er dette "En fantastisk mann" av Marge Piercy, eller er det flere bøker med kjærlighetsforhold mellom en kvinne og en konstruert mann?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan hende det finnes flere, men det var Piercys versjon jeg hadde i tankene. Stjerne til deg! (Jeg liker forresten originaltittelen He, she and it ...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

sveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadThea