Da får jeg vel prøve meg med Clifford Donald Simak - som jeg til dags dato aldri hadde hørt om. Men en gang skal jo være den første.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bravo og stjerne til deg, Marit! Da synes jeg faktisk du burde lese noe av ham, hvis det ennå er mulig å få fatt i bøkene hans, da... Så vidt meg bekjent er bare en av bøkene hans oversatt til norsk; "Legenden om mennesket", og det er langt fra hans beste, synes jeg. Selv er jeg svak for både "Time is the simplest thing" og "All flesh is grass". "Catface" eller "Mastodonia" (to titler på samme bok) er også vel verdt bryet... Han skrev også en god del noveller som fortsatt forekommer trykket i diverse antologier, deriblant kan nevnes "Green thumb" og "Worrywart" som favoritter. Dette er ikke "stjernekrig-sci-fi" hvis du skjønner hva jeg mener. Simak var opptatt av mennesker, og hvordan de reagerte på uvanlige hendelser. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sci-fi har aldri vært min greie, selv om jeg av og til slumper innom noe som er riktig lesverdig. En kjapp gjennomgang av innholdsfortegnelser i antologier jeg har i hylla, og hvor han kunne ha vært representert, ga ingen funn. Men hvem vet, kanskje jeg snubler over Simak en gang i framtida!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina Hillestad