Hihi, denne serien slukte jeg som barn og veldig, veldig ung på 70-tallet. Etter endt lesning er jeg ikke overbevist om at Puck Bure, Christer Wijk og co har tålt tidens tann, men det blir moro å se hvordan tv-serien fungerer når den kommer i 2013.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

TV-serien kan kanskje bli bra, men jeg fristes ikke til å lese mer av Maria Lang enn denne. Jeg fikk sterke assosiasjoner til Frøken Detektiv - og den perioden har jeg definitivt lagt bak meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner hva du mener med Frk. Detetetiv-assosiasjonene, men jeg konkluderer litt annerledes. Det er vel fortellerstemmen til Puck som sterkest gir dette preget. For meg blir det noe av retro-konseptet, som er noe jeg tiltrekkes av og syns at gir bøkene en dimensjon ut over det som bøker fra egen samtid gir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og, men retro på tv gjør seg gjerne bedre enn retro i bokform :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres interessant ut. Måtte lese bokomtale av boken hos en av nettbokhandlerne. Rart at det ikke vises her på bokens profilside. Er det fordi boken ikke er i salg enda? Boken ble første gang utgitt i 1951 forstår jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finner ikke noe om TV-serie, fortell, fortell!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fra innsiden av omslaget på boka: "Maria Langs bøker skal bli TV-serie! Serien bygger på seks av bøkene og har premiere i 2013"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg! Lurer på om de oppdaterer dem eller kjører retro? Og hvem skal spille? Det var Sven Bertil Taube som spilte Christer Wijk i sin tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg håper det blir retro :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste en om igjen nylig også. Og ny TV-serie, det visste jeg ikke, må ut på nettet og lese. De er jo retro, da! Tiden setter sitt stempel på oss alle. Jeg husker mange av dem med glede, men det er vel ingen som leser Maria Lang lenger (bortsett fra oss da!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo da :) Når de ga ut "En morder lyver ikke alene" i ny utgave, ble jeg så fenget av det flotte coveret at jeg leste den. Siden har jeg lest mange av de andre i de gamle utgavene. Men det går litt i rykk og napp, klarer ikke å lese hele serien i et jafs, de er litt for like hverandre.. Men en to-tre bøker innimellom de andre bøkene, det er kos det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, dette er virkelig koselig krim! "Uskyld og arsenikk" husker jeg som en højdare, du har nok lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød