Ja, jeg har aldri angret på den utdannelsen. Gir mange muligheter. Selv om jeg leser mange "historier fra virkeligheten", styrer jeg unna de aller sterkeste. Jeg er sjokkert over hvor langt enkelte overgripere kan gå i sin mishandling av barn! Mange av disse får altfor mild straff. Tror bestemt du kommer til å få en god leseopplevelse med "De gales hus". Karin Fossum skriver godt ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er akkurat derfor jeg ikke klarer å lese slike bøker, jeg tar sånn så innover meg og er ikke meg selv på flere dager. Har lest noen, ikke de verste, men dog, nok til at jeg blir satt ut. Det er jo bra at det skrives bøker om disse vonde temaene, det må jeg ha sagt.

"De gales hus" er nå reservert på biblioteket :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieReadninggirl30Anne LiseNora FjelliAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11