Jeg har lest noe fra en tråd vedrørende Stefan Zweig. Det fikk meg til å søke i antikvariater etter bøker av ham. Evige øyeblikk, I følelsenes vold og Leporella har jeg fått tak i. Trodde jeg hadde napp på sjakknovelle til 75 kr, men den gang ei - var nok solgt fikk jeg beskjed om. Søren! Gode nyheter er at den blir snart utgitt igjen og har den på overvåk. I dag fikk jeg melding om Verden av i går av Karin Jensen som skal være god. Hvilke er det verdt å styre unna og hvilke MÅ man bare lese?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Fant Stefan Zweigs: "De urolige av hjertet" på biblioteket. Utgaven var fra 1939 - men vel verd å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lurer på om "De urolige av hjertet" er den samme som "De utålmodige av hjertet"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok "De utålmodige av hjertet" Turid mener. Han aldri hørt om den andre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel,beklager "forsnakkelsen" ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sjekket med Wikipedia, men der stod bare De utålmodige av hjertet nevnt to ganger (forskjellige årstall). Nå har jeg fått tak i flere av Stefan Zweigs noveller til en rimelig pris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunne vært interessant å vite hvilke noveller du har fått tak i

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OBS! Sorry, trodde du skrev under listen jeg har laget over bøker jeg har bestilt:

Sjakknovelle
I følelsenes vold
Leporella
Evige øyeblikk
Verden av i går
De utålmodige av hjertet
Amok

Helbredelse ved Aand venter jeg med til jeg har lest Karin Jensens anmeldelse

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De novellene som står på listen er under bestilling. Har ikke fått tilbakemelding om at noen er utsolgt. Sjakknovellen trodde jeg hadde fått tak i, men var nok ikke tilfelle fordi den var solgt uten å bli registrert som sådan. Nå er ikke sjakknovelle vanskelig å få tak i heller iom at den er utgitt på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange har ventet på den nyutgivelsen i snart et år, og hver gang kommer det nye datoer, nå sist 10. mars. Det blir jo ikke lenge å vente for å se om det stemmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet du hvorfor det har tatt noe lengre tid med å utgi Sjakknovelle?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel det har ingen hast. Har ikke fått bøkene jeg har bestilt enda. Jeg oppdaget forfatteren nå nylig og ser fram til å få Sjakknovelle i hus snarlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du burde sjekke med Rose-Maries bokblogg. Hun har lest mye Stefan Zweig, og er overstrømmende begeistret. http://rosemariechr.blogspot.com/. - "Sjakknovelle" kommer forresten i ny norsk utgave den 10.mars.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har jeg prøvd, men maskinen/mobilbredbåndet bruker altfor lang tid - bare spinner og spinner. Det kan være pga. at jeg bruker mobilbredbånd. Det er derfor jeg holder meg her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK. Men da kan jeg fortelle at hun gir terningkast 5 til "Evige øyeblikk", 6 til "De utålmodige av hjertet", 6 til "I følelsenes vold", og 6 til "Sjakknovelle" !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommi