Helt enig med deg...det står på "serie-opptak" i min GET box, så jeg skal jo "bla gjennom" de neste episodene også...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Opptaksmulighetene på GETboksen er helt suverent. Da kan man se på filmer, serier o.a når det passer. Vi benytter oss også mye av det. Særlig fint på reklamekanaler, da er det bare å hoppe elegant over reklamen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, fikk denne nylig jeg...hadde en annen digital med opptak før. Men denne kan ta opp to programmer samtidig, ta opp serier, og om jeg er bortreist og finner ut noe jeg ikke bør gå glipp av, kan jeg trykke meg inn fra den lille Note-book jeg har med på reise, eller fra iPhone og "fjern-oppta" programmer.Den er suveren, fin og oversiktlig med Mitt arkiv osv. (I tillegg har jeg en annen opptaker med opptak på "tape" og CD/DVD)...dette passer meg best, fordi jeg vil selv bestemme de få programmene jeg plotter ut fra TV programmet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er absolutt en av mange fordeler ved Getboksen. Ser faktisk ikke på "live" tv lenger, alt blir tatt opp for deretter å spole rett over reklamene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Maud Jeanette Nygren WollHeidi BBGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GGro-Anita RoenGunillaHeidiCamilla