God krim!

http://marismorkehjorne.blogspot.com/2010/01/rett-og-slett-god-krim.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig, sjeldent god krim! Som "bokpusher" er det godt å kunne vise til alternativer til Nesbø, Läckberg, Lindell osv osv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er p.t Radioteaterets nyeste krimhørespill på CD, utgitt i april 2011. Ane Dahl Torp spiller hovedpersonen, og hele hørespillet hviler mye på hennes prestasjon. Etter mine begreper gjør hun en god jobb.

Nyere norsk krim er preget av at mange debuterer som forfattere etter at de allerede har gjort karriere innenfor noe annet. Torkil Damhaug er psykiater, og det setter sitt tydelige preg på handlingen. I overkant tydelig etter min smak.

Den siste tredelen – i hvert fall i hørespillet - er det klart for leseren/lytteren hvem gjerningsmannen er. Stykket skifter da karakter fra såkalt ”whodunnit” i retning av grøsser, noe forbrytelsens grovhet også bidrar til. Boka/stykket er nok dyktig laget innen sin sjanger, og når jeg begrenser mitt terningkast til 4, er det mye fordi jeg ikke er overbegeistret for selve sjangeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke selv lest boka ennå. Men jeg registrerte at den kom ut på CD som hørespill fra Radioteateret nå nylig. Erfaringsmessig fungerer det veldig bra å høre hørspillet selv om man har lest boka og kjenner handlingen fra før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Agree. Klarte å overraske meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie