Denne boka husker jeg at jeg lånte flere ganger på biblioteket og leste da jeg var ei lita jente. Og nå fant jeg den plutselig igjen her på Bokelskere, etter å ha vært på jakt etter den lenge! Det hadde vært moro å prøvd å fått tak i den og lest den igjen siden den er et barndomsbokminne for meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hørte den som opplesningsserie på radio, i godt voksen alder, og bare MÅTTE få med meg alle episodene. Flott bok om kjærlighet og utholdenhet!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sjekk loppemarked, fretex o.l. Eg har funne alle tre bøkene fleire gonger slike stader :) Eg lånte dei også fleire gonger på biblioteket når eg var yngre, men har ikkje lest serien på nytt nå i voksen alder. Litt redd for å bli skuffa kanskje?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med unntak av hunkjønnsformen kunne jeg skrevet nøyaktig det samme som deg, ord for ord. Jeg lånte den på biblioteket når jeg var liten (midten eller slutten av barneskolen tror jeg), men noterte meg aldri tittel eller forfatter, og har dermed aldri funnet den igjen. Jeg husker ikke veldig mye av innholdet i boken, men jeg husker den ga meg en helt spesiell følelse. Da jeg leste beskrivelsen av den her inne skjønte jeg at jeg endelig hadde funnet den igjen, og det er ikke mer enn en uke siden. Litt morsomt med slike sammentreff :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S