Jeg har lest den spennende diskusjonen på den perfekte bokhandel. Men hvordan er den perfekte bokklubben? Tenker på alt fra bokutvalg og hvordan bøkene velges ut, til den praktiske organiseringen av klubben og hvilke medlemsfordeler man kan nyte godt av. Synspunkter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Kom nettopp inn her .. grunnen til at jeg ikke orket bokklubbene mer var ikke priser eller utvalg eller avbestillinger for den saks skyld, men at det hele tiden kom tilbud om nips, duker, pyntetull og tøys jeg absolutt ikke var interessert i ... det provoserte meg etterhvert så mye at jeg meldte meg ut for alltid etter mange års på/av medlemskap. (og jeg snakker om gode gamle Bokklubben her)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

JA til hver tiende bok gratis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De automatiske tilsendingene er nok grunnlaget for mye av Bokklubbens eksistens, siden den har de samme prisene som nettbokhandler men høyere utgifter til redaksjonelle anbefalinger.

Et forbedringspotensial for den tradisjonelle Bokklubben er å sende regelmessige nok varsler slik at man har en fair sjanse til å få avbestilt. Det har bedret seg de siste månedene, men jeg husker en periode for 1-1 1/2 år siden hvor det var litt tilfeldig om man fikk varsel eller ikke og hovedbøkene kom med ujevne, ofte flere innenfor samme måned, mellomrom. Stabilitet og forutsigbarhet i hovedboktilbudet er viktig for en bokklubb.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egentlig en nettbokhandel, men med bonusordning? Eller liker du dette med hovedbøkerog dyptgående anbefalinger som bokklubbene er gode på?

En forskjell mellom en nettbokhandel og en bokklubb er at i en bokklubb får man mer og forplikter seg til mer - i en nettbokhandel får man informasjon om bøkene, men forplikter seg ikke til noe.

Finnes det noe som er greit å forplikte seg til - annet enn avbestillinger? Bokklubbene lokker gjerne med nokså kostbare velkomstgaver, og vil jo helst føle seg trygge på at de får noe igjen for "gaven".

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har vært medlem i et par bokklubber og er medlem pr idag.
Den perfekte bokklubben hmmmm
Lettere å si hva jeg ikke liker med bokklubben.
Man må avbestille bøker man ikke vil ha, istedenfor å si fra om man vil motta boka. Det er en fast månedsbok, stor sett en bok jeg ikke vil ha. Ønsker meg derfor å kunne velge bland flere forskjellige bøker, månedsboka kunne ha vært f.eks. 3 bøker i forskjellige sjangere. Det må være billige bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilken bokpofil hadde appellert mest til deg? Billige bøker- er det pocket, eller gode priser på innbundne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt klart gode priser på innbundne bøker. Som tidligere nevnt så hater jeg pocketbok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den perfekte bokklubben sørger i hvert fall for at bøkene blir levert i postkassa mi. Her jeg bor (i Oslo) tjener postbudene mer på å bære rundt reklame, og så må jeg gå på postkontoret (og stå i køøøø) for å hente bøkene. Ved et par anledninger har jeg dessuten fått bøkene (bestilt samtidig) levert på tre forskjellige postkontor. (I julestria! Prøv å stå på kø i tre postkontor i julestria!) Da er bokhandelen mye kjappere, den holder dessuten åpent lenger. Posten er grunnen til at jeg meldte meg ut av alle bokklubbene jeg var medlem av, og er grunnen til at jeg aldri gidder å melde meg inn igjen. Men det var neppe det svarer du var ute etter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje du skulle få deg en større postkasse da. Slik at det både er plass til bøker og reklame :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ny postkasse er innkjøpt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye spennende informasjon om forfattere, hva de har på gang. Forlag, nyheter og sånt etc. Og så slippe å få bøker deisende ned i postkassen som en har glemt å avbestille. Litt avstemninger og konkuranser er også ok. Alt på nett selvfølgelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt sånn som bokelskere, bare at vi hadde fått bøker. Gjerne en gratis bok i mnd, men tilbud om å kjøpe fler for en god penge. Kanskje en avstemning om mnds bok?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

gratis bøker som dumper ned i postkassa mi en gang måneden :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaLilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund