Om Hässelby...

Underveis:

Hässelby av Johan Hårstad. Albert Åberg for viderekommende. Gode tendenser, men kanskje noe lang og litt vel snakkesalig uten at konseptet utnyttes godt nok. Men, jeg har ikke kommet mer enn ca. halvveis i boken, så det er vel litt tidlig å sette en endelig dom på den.

Etterpå:

Ja, nå er den over. Sitter igjen med inntrykket av at det var en god idé, Hårstad skriver godt, men kanskje noe muntlig (mulig det er tilsiktet, "Albert Åberg-style"). Boken er uansett altfor lang, hendelsene blir utydelige, grunnkonseptet svinner hen i ulne tildragelser. Men jeg merker at jeg bryr meg såpass mye om den at jeg gidder å skrive dette, så den kan uansett ikke dømmes nord og ned. Hvorfor ikke lese den selv, og gi din egen vurdering?

Enda senere:

Vil nok anbefale å lese denne boken. Angrer ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M