Jeg har ikke sett filmen, bare den svenske filmatiseringen. Men mitt inntrykk er at folk er veldig varierende i synspunktene sine på hvorvidt Let Me In er en god filmatisering eller ei. Noen elsker den, andre ikke. Selv vil jeg si at boka er verdt å lese uansett - rett og slett fordi det er en fantastisk bok. Tror du vil få mye ut av å lese den - persongalleriet er utrolig godt. Samtidig synes jeg språket var gripende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er ikke fan av vampyrer o.l og har heller ikke lest noe fantasy, men har likevel gledet meg til boka pga omtaler, og jeg likte veldig godt det meste(hehe)av Lille Stjerne. Så mannen kan jo skrive godt og fengende. Jeg gir boka en sjanse :) Takk for innspill!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som er spennende med denne boka er at den ikke bare er en vampyrroman, det er også en sosialrealistisk oppvekstroman. Den skildrer virkelig godt livet i drabantbyene, og menneskene som bor der; som bl.a. alkisene på den lokale kroa. Livet til hovedpersonen Oskar er også spennende skildret, særlig hans møte med mobbere på skolen. Ikke ulikt hvordan det faktisk kan være i virkeligheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjempebra - da er motivasjonen på topp igjen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi