Dette er en kjempeflott side som jeg ble svært glad for å finne, og som gir god inspirasjon og leselyst til mange nye bøker.

Men jeg savner en blogg. Men mulighet for å "sludre" en setning eller to, uten å måtte diskutere konkrete ting i diskusjonstrådene.

Noe slikt som å kunne ønske god morgen, eller å si at i dag koser jeg meg med en kopp te og boken Lykksalighet av Marita Fossum, som jeg "fant" akkurat her inne på denne siden.

Små blikk av leseglede.

Ønsker alle bokelskere en fin dag videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg for min del synes det er herlig å "slippe" å lese slike "FB-ytringer". 15000 medlemmer med søkkevis av oppdateringer som tar opp plassen for gode diskusjoner om bøker og lesing.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg tenkte nok mer i retning av en blogg under menyen, i likhet med "din side", "diskusjoner" osv. Da kunne de som ønsket det følge med på den. Den ville da ikke ta opp plassen fra diskusjonene, men heller komme som et tillegg for de som ønsket det. Men jeg ser at fb-gruppene fungerer helt fint i så måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg også tenk på - noe lignende en statusoppdatering

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke helt hva dere tenker på jeg...men Bokelskere har jo en side på FB da hvor man kan sludre likt og ulikt. (En annen side på FB som mange har funnet er:Hva leser du akkurat nå?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes enda en gruppe på FB for oss leseglade; Leselyst
Gruppa har hatt en litt slow start, men nå har jeg sett at flere og flere legger inn kommentarer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takker også for tips :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne Jensen