Jeg oppnådde her forleden 599 poeng. Det er større sjanse for høy poengsum ved å bruke brettet som heter "Random" istedet for "Standard" men ikke noen selvfølge. Det er for det første viktig å forstå spillet. Det er ikke slik at de lange ordene gir best uttelling, svarere tvert imot. Å lage et nytt ord, f.eks loddrett/vannrett utfra et eksisterende ord kan gi mange poeng, og er du heldig å få dobbel eller trippel (DW/TW) sjanse kan det bli mange. Har oppnådd å få 120 poeng på en plassering. Det gjelder å holde tunga rett i munnen og vurdere alle muligheter. Det er utrolig så mange muligheter som ligger i den bokstavrekken du har å benytte. Men...., det er virkelig et MEN. Med bare konsonanter tilgjengelig kan det bli vanskelig, og noen ganger er bokstavene dine så håpløse at du blir sittende fast. Flaks og uflaks gjelder også for dette spillet. Men vær klar over at du kan bytte bokstaver underveis, men min erfaring er at det ikke alltid blir noe bedre. Sjekk heller de muligheter du har til å finne aktuelle forkortelser ( WC, CA, PM, CD, CV m.m ). Men gøy er det uansett, uavhengig av lav eller høy poengsum. Og du vet, øvelse gjør mester. Personlig plasserer jeg meg "midt på treet" når det gjelder resultater.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har nok en egen evne til å få konsonanter, forsøker å få dw og tw ord og flere ord i en omgang, men jeg blir vel flinkere etterhvert får jeg håpe.. Ante ikke at jeg kunne bytte bokstaver men når jeg nå går inn på meny, så ser jeg jo at det er mulig. Jeg begynner på ny frisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad Wøien