Slettes ikke skuffet over andre bok i Sebastian Bergman serien.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skikkelig spennende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ojojojojoj, Sebastian Bergman blir jo bare mer og mer umulig! Plotet blir mer og mer innvikla. Løgnene større og større.

Liker spenningen, måten boka er lagt opp på og det til tider omstendelige språket. Liker ikke at personene etterhvert blir litt sjablongaktige. Haraldsson er (nesten) bare teit og klossete, Bergman er for det meste helt uspiselig som person etc etc. Elsker oppleseren, Ivar Nergaard!

Og er nå så langt inne i boka at jeg bare MÅ høre den ferdig i dag. Selv om det er over 2 timer igjen og jeg "burde" gjøre noe annet.

God bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjempespennende oppfølger til Mannen som ikke var morder, og etter å ha avslutta denne, tenker jeg at det er det jo nødt til å komme flere oppfølgere. Har hatt denne boka som ferielektyre i sommer, og har bare fått lest litt på senga hver kveld over et par uker. Å stykke handlingen opp i slike korte sekvenser har fått boka til å vare lenge, og det likte jeg.
Jeg kommer definitivt til å fortsette å henge med i lesningen om hvordan det går videre med Sebastian, Vanja, Billy, Ursula, Torkel og alle de andre personene som Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt skriver om.

Tror kanskje forfatterne har fått litt inspirasjon fra Hannibal Lecter i Nattsvermeren her i denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svensk kvalitetskrim! Fortener fleire lesarar!

Samd i at Ivar Nergaard er ein glimrande opplesar, han gjer denne boka til ei sjelden god leseoppleving.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud