Helt herlig bok jeg har nikost meg med. Hoverpersonen, skjøgen Luciana, er bare helt herlig med sin skarpe tunge. Sammen med en munk reiser hun rundt i Italia og møter mange mektige mennesker på sin vei. Maleriet og dens mystikk gir mange gode innfallsporter til Italias historie.

Jeg likte boka så godt fordi den var skrevet med en lett penn. Man må bare smile seg igjennom boka, da det er mange vittige kommentarer i denne. Og boka fenger på hver eneste side da spenninsnivået er høyt. Det er også en liten dose klisjeer i boka, men disse er bare så helt på sin plass og er en del av den humoristiske delen av boka. Alikevel har boka tyngde i sitt historiske preg.

Verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har denne på vent i bokhyllen min og nå gleder jeg meg til å begynne på den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil Stangeland