Ville aldri anbefalt Silmarillion til noen som ikke er så inni Fantasy. Jeg kom meg aldri gjennom den i det hele tatt, men av det lille jeg orket å lese så synes jeg ikke det representerer alt det fine som finnes i Fantasy :) Hobbiten er kanskje best å starte med av Tolkien sine, selv om Ringenes Herre er bra så er det jo òg litt heavy.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, jeg sluker i denne kategorien, så jeg kan vel forstå det om det blir tungt for noen. Første gangen jeg leste Ringenes herre-trilogien, ble jeg sittende fast i det lange forordet (!!) og kom ikke i gang igjen før jeg hadde hoppet over det. Jeg gikk tilbake og tok det en eller annen gang i løpet av serien. Silmarillion leste jeg etter de andre bøkene, for det var venninna mi som gjorde meg oppmerksom på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre