Bok nummer to i trilogien, og en bra etterkommer av Clockwork Angel! Du kommer dypere inn i boken, og mange spennende hemmeligheter blir avslørt. Jeg nøt å lese boken, men var ikke spesielt fan av slutten. Så får bare håpe at dette retter seg opp på en eller annen magisk måte i den siste boken. Det var på grunn av denne slutten, som skar meg litt i hjertet, at jeg ikke ville gi boken mer enn terningkast 5. Noe som kanskje bare er litt stahet over at alt ikke gikk som jeg ville... Men gleder meg veldig til den tredje og siste boken kommer ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror ikke Cassandra Clare liker lykkelige slutter midt i en serie. Mortal Instruments hadde ikke akkurat det, heller ikke Draco-serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virker ikke sånn! Håper bare det blir en lykkelig slutt i siste bok. Var Draco-serien bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien