Da har jeg egenhendig lagt inn den nyeste boka til Hanne Nabintu Herland her på bokelskere. Hun har greid å gjøre meg nysgjerrig på det hun skriver. (Og det har vel vært meningen antagelig, etter alt rabalderet hun har ført med seg i den offentlige debatten... - Så jeg har altså latt meg selv bli lokket inn i hennes verden, for å finne ut hva hun har opplevd hittil i livet.)
Denne boka er nærmest som en selvbiografi å regne. Her finnes også på hele åtte sider i midten av boka en del bilder av henne som barn og ungdom fra oppveksten i Afrika.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er også nysgjerrig på hennes nyeste bok, men ikke så nysgjerrig at jeg gidder å kjøpe den. Den skal lånes på biblioteket! Den forrige boka hennes var et sammensurium, så noe stor leseropplevelse forventer jeg ikke. Men det er viktig å sette seg inn i slike hylende offentlige stemmer som mener at de er sensurerte...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er jeg enig i. For å vite hva det dreier seg om, er man jo nødt til å sette seg litt inn i det som slike folk skriver om. Det jeg har sett av denne dama, så snakker hun mye i STORE bokstaver, og jeg regner med at hun også skriver omtrent på samme måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  Skage