Leste i helgen Respekt av Hanne Nabintu Herland og ble oppglødd. Sjeldent har en bok engasjert meg mere, positivt ment, og utfordret mitt fastgrodde tankesett på en spennende måte. Tenkte å anmelde boken er men ligger ikke inne enda. Har noen andre lest denne boken og kunne noen får lagt den inn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har lagt inn boka.
Men den kommer ikke opp når man søker på den på vanlig måte, ennå. Dette er en av svakhetene ved systemet her, syns jeg.
(Har tidligere lagt inn mange bøker selv, fordi jeg ikke har funnet de utgivelsene jeg selv har. Etter en tid dukker noen av disse bøkene opp hos andre også, har jeg lagt merke til, men det ser ikke ut til at det skjer med en gang bøkene er lagt inn. Antagelig kommer boka mer til syne for alle når flere bokelskere også tar i bruk den samme boka?)
Men du finner den altså her: RESPEKT

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hater det når det blir masse prat om rykferske bøker. Jeg får aldri lest dem siden de er så latterlig dyre det første året. Jeg klarer for øvrig ikke å bestemme meg for om dama er dum eller ikke, men hun snakker på en irriterende måte i alle fall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan jo låne på biblioteket! Det er jo gratis og de har de nye bøkene:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Biblioteket er vanskelig for min del. Jeg har ALDRI opplevd ikke å ende opp med inkasso og full krig. Nå har jeg bare akseptert at jeg ikke kan bruke denne goden. Det er min egen feil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I mellomtida kan vi jo lese debattredaktør i Aftenposten, Knut Olav Åmås sin anmeldelse, han er forøvrig en av de som har sluppet til mange av Herlands type i norsk samfunnsdebatt:

En utdannet dannelsesprofet - En rystende svak debattbok i fra en ellers viktig stemme

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eller høre på Asle Toje sin kommentar her.... .... hatet av kritikerne men elsket av leserne....jeg er en av de og jeg forbeholder meg retten til å mene at dette var en glittrende bok selv om du har behov for å mene noe annet. Det er også greit for meg. Men det betyr ikke at du har mere rett enn meg. Håper du har lest boken....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka må jeg nok lese, ja!!!! ;-) Det er morsomt å utfordre seg selv!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli