Burde nok skjønt på forhånd at dette var en del i en serie, og ikke kommet til den innsikten rundt side 150. Det er heldigvis nok småhistorier som bygger seg opp i løpet av boka til at handlingen faktisk drives framover og ikke blir en veldig langtrukken fortelling av bakgrunnen for det hele. Syns det er irriterende mange repitisjoner av hovedpersonenes tidligere virke brukt som virkemiddel, hukommelsen min mislikte de stadige påminnelsene om hvem hovedpersonene var og hva de hadde jobbet som tidligere. Noen andre som har lest denne boka, eller andre bøker i Frankenstein-serien til Dean Koontz? Er det verdt å få med seg slutten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har lest hele serien og likte den godt - men tror du må lese dem i rekkefølge for å få utbytte av dem. Synes Odd-bøkene hans er bedre ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lost Souls er bok fire i Koontz sin Frankenstein-serie. Bok fem heter The Dead Town. (Leser denne selv for øyeblikket..) Og ja, vil si at det er temmelig nødvending å lese hele serien for å få med seg handlingen. :) Jeg liker godt denne serien, men så er jeg og en ihuga Koontz-fan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dere har nok begge et poeng. På den annen side repeterer han jo så mye av det som har skjedd i de tidligere bøkene i denne at det føles litt overflødig å gå tilbake. Kanskje jeg må legge hele serien på hvil og heller ta meg en annen Koontz-bok for å se om jeg liker han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline Ertnæs