Jeg vet ikke... skal prøve å forklare jeg og... Hm... Man vet jo at de andre ikke er dumme eller late eller noe sånt, men at man har forskjellig smak og sånt. Selvironien kommer i at "akkurat nå gidder jeg ikke å se ting fra en annen synsvinkel, jeg vil ikke forandre meg, så derfor er det mye lettere å se alle andre som å ta feil, så slipper jeg å bruke energi på å forandre meg for jeg har uansett rett". Selvfølgelig bare tull, og personen mener det jo ikke. Bare av og til bruker mange den når de kanskje ikke vil ta en stor diskusjon eller ønsker å utdype for mye hva de egentlig mener. Generalisering satt på spissen, på en måte, ment humoristisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja....Jenny, du oppfatter det slik jeg gjør :) Jeg tror i alle fall hun mente det sånn. Jeg oppfatter dette som en helt alminnelig uttrykksmåte, men kanskje litt mer blant yngre, da? Likner f eks veldig på facebookstatusene til en tjueåring jeg kjenner :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

VannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard Holvik