Boka er i særklasse uaktuell for meg å lese, men jeg støtter deg på at ironien i Gros anmeldelse er såvidt tydelig at de skarpe reaksjonene på den er nokså uforståelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg for min del har avsluttet denne diskusjonen. Men bare en liten "digresjon" til slutt: Lurer på hva Gro egentlig forsøkte å formidle, utover de faktiske ordene. Hun må ha moret seg over innleggene våre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan jo hende at hun egentlig ønsket å provosere litt, ja. Men hun har ikke levert noe innlegg her på 10 mnd, og er sikkert ukjent med diskusjonen som plutselig har blusset opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard Holvik